U bent hier: » startpunt website » actueel

De buurtbus Barneveld-Nijkerk (lijn 509) verbindt, binnen het vervoersgebied van Veolia Transport, in een regelmatige uursdienst, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Nijkerk en Barneveld en enkele daartussen gelegen buurtschappen met elkaar. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van een stuk openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen.

Buurtbus Barneveld Nijkerk actueel nieuws

Vanaf maandag 12 december 2016 rijdt de buurtbus een nieuwe route in Leusden

Hierdoor komen er de volgende haltes bij namelijk: Beekridder, Bosveld, Munnikhove, Walenburg en Hamershof.
De halte Bohemen (in de richting Nijkerk) komt op een andere plaats dan nu te liggen.
Daarnaast moeten er ook twee haltes verdwijnen namelijk de halte Galileistraat in Barneveld en Torenakkerweg in Leusden.

Doordat in het weekend van 11 december 2016 in heel Nederland de dienstregelingen van het openbaar vervoer wijzigen, verschuiven ook de vertrektijden van de buurtbus in Barneveld en Nijkerk.
We vertrekken een paar minuten eerder om bijvoorbeeld in Barneveld aansluiting op de treinen van de Valleilijn te kunnen blijven bieden.

Buurtbus artikel in Elsevier

Een leuk artikel over de buurtbus (PDF) in Elsevier met speciale aandacht voor de buurtbus Barneveld Nijkerk

Nieuwsbrief

De website heeft nu ook een nieuwsbrief. U kunt zich hier zelf voor aanmelden. Bij het aanmelden kunt u aangeven voor welke onderwerpen u op de hoogte wilt blijven.

Type uw e-mailadres:

Ik zou graag informatie ontvangen over:

alles
dienstregelingen
lijn 509
medewerkers
routes
tarieven

Uiteraard is ons privacybeleid en e-mailreglement van toepassing.

Nieuwe contactmogelijkheden

Contact per e-mail is nu mogelijk over de mailpagina.
Heeft u vragen over de website van technische aard?
Heeft u vragen aan het bestuur? Vragen over de buurtbus
of wilt u zich aanmelden als chauffeur?

Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lijn 509

Nijkerk
Nijkerkerveen
Leusden
Achterveld
Barneveld

Achterveld
Leusden
Nijkerkerveen
Hoevelaken

Afb.: Gevonden en verloren voorwerpen rondom de Buurtbus.

Buurtbus

Barneveld Nijkerk