U bent hier: » startpunt website » nieuwsbrief

De buurtbus Barneveld-Nijkerk (lijn 509) verbindt, binnen het vervoersgebied van Veolia Transport, in een regelmatige uursdienst, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Nijkerk en Barneveld en enkele daartussen gelegen buurtschappen met elkaar. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van een stuk openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen.

Wat kunt u verwachten?

De nieuwsbrief werkt met een dubbele "opt-in". Dat wil zeggen na inschrijving krijgt u per e-mail een bevestigingslink. Pas na het bevestigen via die link wordt u daadwerkelijk ingeschreven.
Hiermee wordt voorkomen dat een willekeurig iemand u opgeeft zonder dat u dat wilt.

U kunt zich voor individuele groepen opgeven of voor allemaal. Zodra er iets belangrijks te melden is rondom de buurtbus zal een e-mail worden verspreid in de bijbehorende nieuwsbriefgroep.

Type uw e-mailadres:

Ik zou graag informatie ontvangen over:

alles
dienstregelingen
lijn 509
medewerkers
routes
tarieven

Het kan een paar seconden duren voordat uw aanvraag verwerkt is. Na verwerking wordt de pagina weer in zijn geheel getoond.

Lijn 509

Nijkerk
Nijkerkerveen
Leusden
Achterveld
Barneveld

Achterveld
Leusden
Nijkerkerveen
Hoevelaken

Afb.: Gevonden en verloren voorwerpen rondom de Buurtbus.

Buurtbus

Barneveld Nijkerk